Σε ένα περιβάλλον υψηλού ανταγωνισμού, με τους γονείς να βομβαρδίζονται κυριολεκτικά από πληθώρα μη διαφοροποιημένων προϊόντων, που δεν ανταποκρίνονται στα υψηλά επίπεδα ποιότητας που επιθυμούν για τα παιδιάς τους, η Happy Mommy Happy Baby ήρθε να καλύψει αυτό το κενό.

Η αναζήτηση ποιοτικών βρεφικών ειδών για τα δικά μας παιδιά ήταν αυτό που μας οδήγησε στη δημιουργία της HappyMommy HappyBaby, που έχει σκοπό να εισάγει προϊόντα ασύγκριτης αξιοπιστίας και αισθητικής τα οποία δεν υπήρχαν μέχρι σήμερα στην Ελληνική αγορά. Εντοπίσαμε τις ανάγκες των γονιών και βρήκαμε τα κατάλληλα προϊόντα που τις ικανοποιούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Στο πλαίσιο αυτό, επιλέξαμε και διαθέτουμε τις κορυφαίες μάρκες, οι οποίες έχουν ήδη κατακτήσει την κορυφή στις προτιμήσεις των καταναλωτών στο εξωτερικό.
Γιατί για εμάς, η ποιότητα είναι πρωταρχικός στόχος και η ασφάλεια του καταναλωτή αποτελεί δέσμευση ευθύνης.
Το αναπτυσσόμενο δίκτυο πωλήσεων της εταιρίας μας, υποστηριζόμενο από ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής, εξασφαλίζει την άμεση και ανελλιπή διάθεση των προϊόντων στους εμπόρους και εν συνεχεία στον τελικό καταναλωτή.

Λίγα λόγια για τις επωνυμίες που αντιπροσωπεύουμε:

Η Munchkin ιδρύθηκε το 1991 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διάθεση καινοτόμων προϊόντων βρεφανάπτυξης, διαθέτοντας μια γκάμα 400 προϊόντων. Είναι χαρακτηριστικό ότι δέκα από τα προϊόντα της είναι Νο.1 στις κατηγορίες τους, ενώ η εταιρία έχει κατοχυρώσει 100 πατέντες.
Επίσης, τα προϊόντα της έχουν αποσπάσει πάνω από 90 βραβεία στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Το 2010 η Munchkin εξαγόρασε τη Βρετανική Lindam , Νο.1 εταιρεία προϊόντων βρεφικής ασφάλειας ενώ το 2014 εξαγόρασε την Αμερικάνικη Brica που ειδικεύεται σε είδη ταξιδιού.